Prachtige kunstplanten met oog voor detail

Flora World ontwerpt en verdeelt al meer dan 30 jaar kunstplanten en kunstbomen met veel oog voor detail en kwaliteit. Wat ooit startte met verhuur van een kleinere selectie kunstplanten, is uitgegroeid tot een verzegelde marktpositie binnen de sector.

Met aandacht voor zowel het esthetische als het ecologische en duurzame aspect, brengt Flora World een prachtig en heel uitgebreid aanbod van groene kunstplanten en kunstbomen tot bij de klant. De uitzonderlijk hoge kwaliteit en levensechte uitstraling van de planten en bomen geven een zo realistisch mogelijk resultaat.

De collectie van Flora World bevat intussen meer dan 800 verschillende planten en bomen: van struiken, hangplanten, bloeiende planten, potplanten, takken, grassen en cactussen tot sierlijke bomen met natuurlijke houten stam. Naast het verkopen en verdelen van kunstplanten, begeleiden wij onze klanten in hun zoektocht naar de geschikte kunstbeplanting voor hun projecten en realisaties. Hierbij focussen we ons integraal op hun behoeften en wensen. Blijven inspireren is voor ons uitermate belangrijk en door deze permanente innovatie, kunnen we steeds inspelen op de nieuwste markttendensen. Daarbij streven wij continu naar een zo perfect mogelijke afwerking.

We houden van een persoonlijke en directe communicatie, zowel administratief als logistiek. Heb je interesse in onze planten of bomen? Wij helpen je graag verder met de nodige informatie en advies. We hebben alle expertise in huis om onze klanten exact te bezorgen wat ze nodig hebben. Je krijgt van ons een persoonlijke login zodat je meteen de juiste planten kan aankopen. Onze grootste troef? De uitgebreide voorraad aan planten en bomen, met als resultaat een vlotte opvolging en, indien mogelijk, een verzending binnen de 24h. Klinkt goed? Bekijk ons assortiment of contacteer ons!